Најновије

ОПШТИ ПРЕБЕГ У СНС: Придружује им се и Верољуб Стевановић?!

Лидер Заједно за Шумадију Верољуб Стевановић не одбацује могућност да крене стопама свог некадашњег коалиционог партнера Бошка Ничића, који је са својим Покретом за Крајину колективно приступио СНС, али поручује да таквих разговора са напредњцима до сада није било.

Верољуб Стевановић (Фото: Јутјуб)

На питање да ли би прихватио понуду за савез или придруживање СНС, Стевановић је рекао:
- Све зависи са ким би се и о чему причало. У граду је катастрофално стање, а мени, а верујем и врху СНС, интерес је да се то промени.
Стевановић каже да је и Ничићев мотив да уђе у савез са напредњацима да побољша ситуацију у Зајечару, чији је градоначелник, као и да се већ види помак у овој локалној самоуправи.
Шеф ИО СНС Дарко Глишић наводи да је у странку добродошао свако ко жели да подржи политику која се води у интересу државе:
- Никога не зовемо, ни са ким не преговарамо.
Ничић и Стевановић су на прошлогодишње парламентарне ишли у коалицији са ДС, а лидер Покрета за Шумадију је ушао у парламент на листи демократа и тренутно је у њиховом посланичком клубу. У случају да се Стевановић придружи СНС у Крагујевцу, ДС би имао 14 посланика. Погледајте ОВДЕ какви изазови Вучића чекају у Сарајеву. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Конценција "Заједно за Шумадију":
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА