Најновије

РУЖИЋ: Ванредни парламентарни избори зависе од одлуке СНС

БЕОГРАД - Да ли ће бити ванредних парламентарних избора уз београдске зависиће од политичке одлуке Српске напредне странке, каже функционер СПС-а Бранко Ружић и додаје да су социјалисти спремни за још један изборни циклус.

Ружић (Фото: Јутјуб)

"Наравно да ће данашња седница председништва СНС омеђити, определити ову ситуацију. Оно што смо чули од председника СНС Александра Вучића, колико сам схватио, да је државотворност приоритетна и њему и СНС, као и нама у СПС", рекао је Ружић.
Он је додао да понекад партијама одговара ванредни парламентарни циклус, али да се не опредељују за њега, јер постоје државне ствари које су важнији од избора.
"Видећемо шта ће данас бити, што се тиче СПС ми смо увек спремни за изборе", рекао је Ружић.
Упитан да ли је СПС донео коначну одлуку о наступу на београдским изборима, он је рекао да уколико не буду ишли у коалицији са СНС, уколико буду наступали самостално, одлука СПС је да кандидат за градоначелника Београда буде министар енергетике Александар Антић.
"Сачекаћемо да видимо шта ће СНС одлучити, наравно са њима ћемо разговарати", рекао је Ружић.
На питање да ли је могуће да се преслика коалиција из Мионице, где је СПС био у коалицији са СРС, он је рекао да је то био интересантан експеримент који је успео, да је Мионица мала општина са 13.000 становника и да су се ујединили око интереса грађана.
"Мислим да не треба преурањено доносити закључке и мењати трасиране политичке правце које су све странке заузеле. СРС има право да заузме своје правце који су дијаметрално супротни од наших. Сагледаћемо све те елементе када будемо доносили коначну одлуку", закључио је он. Матија Бећковић  каже да Вучић поступа са Косовом као проститутка код Плавог моста! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бранко Ружић - Слободан Милошевић је један од последњих озбиљних државника! 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА