Најновије

ОТРИВЕНА ДВОСТРУКА ИГРА РЕЏЕПА ЕРДОГАНА: Погледајте како Турци помажу џихадистима у борби против Сиријске армије! (ФОТО)

Џихадисти Фајлак ал Шама објавили су низ фотографија којима су нехотично доказали турско учешће у борбама које ова организација води против Сиријске арапске армије (САА) на југоистоку Идлиба.

Ердоганове операције у Сирији (Илустрација: Правда)

Наиме, у пропагантној фото-репортажи којом је Фајлак ал Шам (Легион Леванта) желео да прикаже своје снаге које су упућене према фронту на југоистоку Идлиба, јасно се виде турска војна возила којима џихадисти крећу у контраофанзиву на САА, која је и отпочела током преподнева.



Према извештајима "побуњеничких" медија, у контраофанзиви, осим Фајлак ал Шама, учествују још и сиријска Ал Каида - Хајат тахрир ал Шам, Исламистичка партија Туркистана, Ахрар ал Шам и припадници мањих џихадистичких организација. Ипак, према најновијој изјави коју је дао Владмир Путин, а коју можете да прочитате ОВДЕ, делује као да неко покушава оваквим "случајним исадима" да поквари односе Русије и Турске.  Како је руско Министарство одбране жестоко одговорило Турцима, због њиховог приговора на текуће операције САА у Идлибу, прочитајте ОВДЕ.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Улазак новог контигента Турске војске у Сирију, најављиван је као предстојећа борба Ердоганових снага са терористима Хајат тахрир ал Шама:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА