Најновије

НЕЗАМИСЛИВЕ СТВАРИ СЕ КРИЈУ: Руси открили да Антарктик није оно што нам је речено да јесте....

Наводно су владе Русије и САД чувале највећу тајну о ономе шта је Антарктик заправо, како су обе државе знале шта се тамо заправо дешава, али о томе нису говориле до сад.

Антарктик (Фото: pixabay.com)

Скривени континент под ледом Антарктика

Русија је недавно открила да постоји још један континент скривен под ледом Антарктика и многи људи верују да тамо лежи пала древна цивилизација. За то је речено да је привукло пажњу појединих светских лидера.
Сада Антарктик има забрану, и многи се питају због чега ове владе ово битно откриће чувају под велом тајне.
Руски научници су пронашли стотине језера испод ледене површине и она нису замрзнута, већ садрже свежу воду која је била изолована више од 10 милиона година. Научници су пробушили лед и дошли до највећег језера, за шта је речено да је било потребно десет година. Лифт је сада инсталиран у рупу који је одвео тим од 8 особа испод леда Антарктика, где су откривена језера.
Руски научници су били на Антарктику, и били су забезекнути када су наишли на створење које су назвали организам 46б. За створење су рекли да је врло опасно, услед чињенице да парализује плен отровом и затим га распорава.
Ово створење је потврдило теорије да постоје чудовишта испод океана и леда. Када су руски научници истраживали регион, рекли су да створење личи на велику хоботницу са 14 пипака.
Створење може да парализује људе захваљујући јаком отрову и то на удаљености од чак 46 метара.
Научници су убили то створење ради проучавања, и рекли су да се чини да је то спој мимичне хоботнице, која се може пронаћи у Индо-пацифику и организма 46б.
Један члан тима је рекао да је видео како створење има моћ камуфлаже и да мења свој облик, и да са овом способношћу није ни чудо што је држано у тајности.
Руски научници су рекли да су уловили створење како би могли осмотрити њене способности и отров. Тренутно је још увек тајна шта би се још могло крити испод леда Антарктика.
Руси демонстрирали незапамћену надмоћ према „ђубришту“ с неба. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мистерија Антартика за време 2.св.рата (руски документарац са српским преводом)
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА