Најновије

РАШКОВИЋ ИВИЋ: Бели прелетео код Вучића

Љубиша Прелетачевић Бели је изгледа постао оно против чега се борио – каже у изјави за komentarpress.net потпредседник Народне странке Санда Рашковић Ивић и оцењује да је Бели прелетео код Вучића.

Санда Рашковић Ивић (Фото: Јутјуб)

"Прелетачевић је остао без упоришта у свом покрету „Сарму пробо ниси“. Ти млади људи предвођени Прилепком су га оставили незадовољни суштином његове политике која се из показивања фарсичности власти претворила у фарсичност ради фарсичности. А Бели је тиме постао прави Прелетачевић – и то код Вучића. Да ли је Бели Вучићев „користан идиот“ или свесно, намерно и у договору уноси идеју бесмисла и завитлавања у политику за рачун и у име Вучића, не знам", каже Рашковић Ивић.
Санда Рашковић Ивић оцењује да су замајавање млађих бирача, обесмишљавање и исмевање сваке политичке идеје пријемчиви за младе.
"Бели тиме одводи бираче од различитих опозиционих опција да би их паркирао у нигдину и јаловост. Наравно, не одводи напредњачке бираче, јер та војска маршира „капиларним гласовима“. Али сматрам да он из све снаге ради за Вучића", закључује Рашковић Ивић и додаје да нико не воли да буде намагарчен и да је Бели намагарчио своје бираче за Вучићев рачун.
Руси демонстрирали незапамћену надмоћ према „ђубришту“ с неба. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Др Санда Рашковић Ивић: "Народ каже: Ко лаже тај и краде а ко краде тај може и да убије."
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА