Најновије

МИТРОПОЛИТ АМФИЛОХИЈЕ: Метохија ће поново припадати Црној Гори, без обзира на оне који су је издали

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије поручио је данас током пливања за Богојављенским крстом у Подгорици да је Оливер Ивановић последња жртва злочина оних злочинаца и домаћих и међународних.

Митрополит Амфилохије (Фото: Митрополија црногорско-приморска)

„Метохија је била и припадала Црној Гори и припадаће ако Бог да и у будућим временима, без обзира на оне који су издали Метохију и тиме издали краља Николу, господара Црне Горе. Не може се на издаји краља Николе градити будућност Црне Горе. То требају да знају и они који сада владају и који ће владати и у будућим временима“, поручио је митрополит Амфилохије, преносе црногорски интернет-портали.

Ивановић последња жртва домаћих и међународних злочинаца

Он се осврнуо и на убиство Оливера Ивановића у Косовској Митровици. „Без краља Николе и оних граница које је он зацртао и које су описане крвљу црногорских страдалника и мученика 1912. године, па до Црногорца Ивановића Оливера, који је одавде из Дољана. Његов отац је сахрањен овде и његови сви преци из чувене Кучке породице Ивановића. Он је последња жртва злочина оних злочинаца и домаћих и међународних“, додао је митрополит. Целој Србији и Црној Гори је поручио да буду „при памети, да не губе своју савест, свест и своје осећање према свима који живе на Косову и Метохији“. У ком правцу би могла да води истрага у вези са убиством Ивановића, погледајте ОВДЕ. Извор: РТЦГ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Химна краља Николе посвећена Метохији коју је он са својом војском ослободио
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА