Најновије

СПРЕМА ЛИ СЕ МЕГА ОБРТ У ЗАДРУЗИ: Помирење Кије и Слобе је неминовно ако Луна...

Огњен Амиџић интервјуисао је поједине задругаре, а том приликом Кија Коцкар и Луна Ђогани отвориле су душу и изнеле нове детаље љубавног троугла о коме прича читава нација. Огњен је најпре упитао Кију да прокоментарише однос Луне и Слобе на шта је она одговорила.

Tројка (Фото: Јутјуб)

- Они се нон-стоп свађају. Ја сам њима рекла у лице да су те мени свађе глупе, као осми разред. Али то је између њих. Ја сматарам да ће они опстати у стварном животу и желим им сву срећу - била је искрена Кија.
Затим је уследило питање да ли би се помирила са Слобом. Иако је прво одговорила одрично, Коцкарова се затим предомислила.
- Не, али никад не реци никад. У мојој породици све жене имају проблема са мушкарцима, сви су се удавале два пута. Али ја мислим да је он мене зезнуо највише од свих мужева мојих сестара. Али то су јако јако мале шансе. Морам реално да гледам на ту ситуацију и на то помирење и мислим да од тога стварно нема ништа - изјавила је Кија.
Након Кије, на интервју је дошла Луна, која је признала да јој није било лако да гледа Кију како плаче након што је пре неколико вечери сазнала за још једну превару свог супруга.
- Осећала сам ту женску страну бола, јер сам и ја имала слично искуство. Плашим се да ли ћу Слоби бити довољно добра, да ли ће док је са мном имати потребу да буде с другом - искрено је признала Луна.
Приче о Слобином и Кијином помирењу подгрејао је и новинар Милан Милошевић, који сматра да је врло извесно да ће се Слоба вратити Кији.
- Ја мислим да и те како постоје шансе да се они помире. Слоба је слаб на њу. Почне да се свађа, али не може да заврши, баш због тога што је слаб на њу. Ако Луна прва од њих троје изађе, што ја наравно не бих волео да се деси, Кија и Слоба ће се сигурно помирити - рекао је Милан Огњену. Нова порно афера тресе српску естраду а више о томе сазнајте ОВДЕ.  Нова порно афера  Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Како је Лина говорила о сексу у ријалитију пре уласка.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА