Најновије

ОБРАДОВИЋ ЖЕСТОКО ОПТУЖИО ВУЧИЋА: Колико чујем ви имате везе са пребијањем својих супруга

Лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић путем отвореног писма одговорио је Александру Вучићу на прозивке које је председник Србије јуче изрекао на његов рачун током интервјуа на ТВ "Хепи".

Ko oвде воли да бије жене? (Фото: Јутјуб)

Писмо Обрадовића преносимо у целости: "Отпоздрав Александру Вучићу на низ прозивки приликом синоћњег гостовања у емисији „Ћирилицаˮ на ТВ "Heпи" и питање за Марића, када ће Вучић дозволити да ја гостујем у ”Ћирилици” или је капарисао све ”Ћирилице” до београдских избора?
Јасно је, Ацо Србине, да сте Ви храбри када два и по сата на телевизији са националном фреквенцијом нападате политичке неистомишљенике, а нико од њих нема право да Вам одговори. Ви пуних шест година нисте учествовали нити у једном једином директном ТВ дуелу са представником опозиције, а глумите неког опасног и способног политичара.
Ви сте највећа медијска звезда свих српских ријалити програма. Ви сте један обичан лажов, фолирант и морални бедник који све време глуми и мисли да може вечно да слуђује и вара овај унесрећени народ. А уствари сте најобичнија политичка кукавица. И горе од тога. Ви сте онај тип „јунакаˮ који највише воли да шамара и шутира ногом човека коме су везане и руке и ноге и који не може да се брани. А опозицији су данас у Србији везане и руке и ноге и нити на једној телевизији са националном фреквенцијом немамо могућност да одговоримо на све Ваше рафалне лажи, клевете, измишљотине и простаклуке које ширити на прогандним медијима под Вашом контролом 24 сата дневно.
Кажете синоћ да Вас не погађа што сам и ја потписник апела за Косово и Метохију и да Вас не интересује „шта мисли Бошко Обрадовић, чије је знање и образовање веома скромно, или изразито скромно, можда чак и ниже од тогаˮ?! Зашто онда уопште помињете моје име и прозивате ме када сам тако небитан? Ту се нешто не уклапа. Изгледа да Вас ипак нешто ту боли и да Вам смета.
У следећем нападу кажете да се са Ђорђем Балашевићем сада дружи „онај љотићевац и фашиста Обрадовић, што бије жене, што јури жене да их туче и што се хвалиса тимеˮ. Ви сте се толико нагојили и отекли од власти, моћи и бахатости да више и не примећујете колико вређате људе на личној основи, а да то никакве везе са политиком нема. Колико чујем, Ви заправо имате везе са  пребијањем својих супруга, као и Ваши велики пријатељи Синиша Мали и Маријан Ристичевић, тако да је веома безобразно да тему насиља над женама пребацујете на другога. Оптужба било кога у Србији за фашизам, а посебно оних који су доказани антифашисти, толико је монструозна да је нећу ни коментарисати, али Вас подсећам су неки од елемената фашизма управо култ вође и батинашки одреди који су карактеристични за СНС.
Што се тиче Ваше оцене да коалиција Двери и ДЈБ представља „противприродни блудˮ – да ли је могуће да имате смелости да то коментаришете Ви који седите у власти са Вуком Драшковићем, Ивицом Дачићем, Расимом Љајићем, Александром Вулином, Богољубом Карићем, Муамером Зукорлићем... Где је, дакле, крај Вашем иживљавању у свету медијског мрака који сте направили?
Зашто, Велики Јуначе, не изађете на макар један директан ТВ дуел и не пробате мало како то изгледа када Ваше мишљење није једино већ постоји и друго и другачије?

Где бежите?"  
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта је Вучић на Ћирилици реко о својим политичким противницима:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА