Најновије

"Питања о атентату на Оливера Ивановића на која Вучић мора да одговори"

Покрет Доста је било бурно је реаговао на јучерашње гостовање Александра Вучића на ТВ "Хепи" где је била тема убиство Оливера Ивановића. Они су поставили низ питања на која везана за атентат на Ивановића а за која, по њима, председник мора да одговори.

Вучић на Косову и Метохији (Фото: Јутјуб)

- Председник СНС-а је јуче преко сат времена у емисији “Вучић о Оливеру Ивановићу” на ТВ Хепи уместо о томе шта се предузима на откривању убица и налогодаваца, поново говорио о себи. У интервјуу је признао да на северу КиМ цвета криминал и корупција па га питамо како се тек сада сетио да је криминал. Зашто је досад ћутао и дозволио да буде убијен Ивановић који је због указивања на криминал добијао претње, прошао медијски линч Вучићевих најближих сарадника и на крају мучки упуцан? СНС је на власти и у Косовској Митровици. Тамо има “ефективну власт”. Да ли су прегледане све камере у Косовској Митровици? Да ли је полиција проверила ко је био у Косовској Митровици на дан убиства? Да ли су проверене камере на свим путевима? Ко је регистрован приликом уласка на Косово и Метохију? Да ли је наша полиција било шта проверавала? Грађани Србије захтевају да знају. Доста нам је празних речи, путујућих циркуса, медијских представа, оваца и кокошака. Ко је убио Оливера Ивановића? - питају из Доста је било.

Они су затражили од Вучића да изврши притисак на шиптарске власти тако што ће Српска листа запретити обарањем тзв. Владе Косова ако се убице Ивановића не открију. Оптужбе Санде Рашковић на рачун СНС погледајте ОВДЕ. Скандалозан став америчког професора о убиству Ивановића прочитајте ОВДЕ Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић о убиству Ивановића.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА