Најновије

КОНАЧНО ПРИЗНАЊЕ! Луна испричала шта је слала Слоби док је био са Кијом у браку (ВИДЕО)

Луна Ђогани и Слоба Радановић од када су ушли у "Задругу" не крију да се познају из спољног света, а у више наврата помињала се прича о њиховом сусрету на једној свадби, када је Анабела замолила Радановића да плеше са Луном. Ђоганијева је признала да је тада "бацила око" на Слобу иако је био ожењен, јер је он њен тип мушкарца, али су све до сада тврдили да се међу њима пре ријалитија није ништа дешавало.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Миљана Кулић, која је протеклог викенда ушла у "Задругу", помно прати однос у љубавном троуглу између Луне, Кије и Слобе, како би формирала мишљење о читавој ситуацији.
Она је овог пута испитивала Луну о томе како су се она и Слоба упознали. Луна је најпре поменула чувену свадбу, а затим наставила:
- Ја сам заборавила ко је он. Нисам га од свадбе видела. И одем на оне анализе. Ушла у ординацију и видела њега. Умрла сам! Он је мени рекао да је исто умро! После смо се дописивали на Инстаграму. Нисмо се мували! И када смо дошли овде, почели смо да се дружимо и све је било спонтано! - рекла је Луна.
Маца и Бора се сексали у ве-цеу и то ни мање, ни више, него 20 пута. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Луна о Кији, Слоба се ухватио за главу
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА