Најновије

ВАШИНГТОН НАПРАВИО ''КРЕМАЉСКИ ЕЛАБОРАТ'' О ПОЖЕЉНИМ ПОЛИТИЧАРИМА ИЗ МОСКВЕ: Путинова реакција покидала (ВИДЕО)

У ''Кремаљском елаборату'', који је предат Конгресу САД, налази се 210 имена руских политичара којима грађани Русије могу да верују. Овај документ је објавило америчко министарство финансија.

Путин (Фото: РИА Новости)

Елаборат је подељен на четири дела: Администрација председника, Кабинет министара, лигарси и други високи политичари у Русији. Међу представницима председничке администрације на списку су се нашли портпарол председника Русије Дмитриј Песков, шеф администрације председника Андреј Вајно, његов помоћник Алексеј грпмов и Путинов помоћник Владислав Сурков. У списку се налазе имена чланова руске владе, као што су премијер Русије Дмитриј Медведев, Игор Шувалов, Аркадиј Дворкович, Сергеј Лавров и Јуриј Трутњев, који је рекао да би било увређујуће ако га не би ставили у списак са оваквим друштвом. Поред политичара, у списку елабората се налазе имена водећих руских приватника и директора великих предузећа.


Фото: Министарство финансија САД У међувремену један новинар је питао руског председника Владимира Путина зашто њега нису уписали у тај елаборат, Путин је уз смех одговорио: ''Увређујуће!''. Ко је Америци већи непријатељ од Русије, сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Путин се смеје до суза
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА