Најновије

ЛУНА САМО ГУТАЛА КНЕДЛЕ: Миљана изнела детаље из живота Анабеле и Гагија, она се заледила! (ВИДЕО)

Након свађе са Слобом Радановићем, Миљана Кулић се разрачунала и са Луном Ђогани, коју је у спаваћој соби напала да јој је украла воће.

Луна и Миљана (Фото: Јутјуб)

- Украла си ми цедевиту и воће. Ти си дете од ку*ве и наркомана и није имао ко да те васпита напољу. Много лепо причаш о свом оцу да је наркоман. Види колико си ружна, као гроб. Нећеш спавати од мене, веруј ми. Имаш 21 годину и душа ти смрди. Што те се стиди мајка? Знаш какве је све интервјуе дала - викала је Миљана у једном даху.
Након оваквих оптужби Луна се оградила, рекавши да је њена мајка гостовала у Задрузи и том приликом рекла да је поносна на своју ћерку, али и да има најбоље родитеље на свету.
- Ја сам признала да је мој тата наркоман, а ти признај то што се прича за тебе - викала је Луна на Кулићеву.
Након тога Миљана је ударила тамо где Ђоганијеву навише боли.
- Са ким ти је све мајка била! Она твоја сестра, не знам како се зове! Па се радио ДНК да ли је дете Младеново или од Атијаса. Ти као да си на знаш каквим терапијама! Коњским! Устанеш ујутру, одвучеш се као мртва патка у кревет, онда се вртиш у кревет као да си уморна, као теле у плафон зеваш, онда кад чујеш звоно, одвучеш се до стола, онда ставиш руку на уста, зеваш. Хајде сад мало идите до дрвета да се жалите - рекла је Миљана.
Ово је била кап која је прелила чашу и Луна је буквално изгубила контролу.
- Ти си мени као овај стуб бели. Не видим те јер ти само гледаш шта ми радимо, јер лоши људи су такви као ти око мене. Мени не треба ништа одавде - завршила је Луна и почела да пакује своје ствари.
Како је изгледала њихова расправа погледајте у снимку. Кија коначно проговорила о сексу са Слобом, сви занемели од њених речи. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА