Најновије

Шешељ: Укинути финансирање невладиних организација и медија који раде против српског народа и тај новац дати домаћим уметницима!

Носилац листе Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ и кандидат за градоначелника Миљан Дамјановић обишли су Калемегдан и присутним грађанима централних београдских општина представили конкретан и јасан програм Српске радикалне странке којим се могу обезбедити средства за развој културног живота .

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

„Управљање Београдом као метрополом, као заиста великим градом, не подразумева само решавање комуналних проблема. Београд има врло висок степен самоуправе и има врло значајне функције у културној сфери. Оно што држава и локална самоуправа треба да финансирају, то је дакле срачунато са неким националним интересом: да се подстакну домаћи драмски писци, да се мотивишу режисери да режирају домаће драме: и старих и нових аутора – а да све то има једну патриотску поруку, јер оно што има патриотску поруку треба држава да финансира, а оно што нема, нек препусти тржишту,“ рекао је др Шешељ и додао:

„Друго, ми бисмо укинули финансирање свих тих невладиних организација које делују против Србије и српског народа и укинули бисмо финансирање медија који су у антисрпској функцији. Медији треба да иду на тржиште, а да се финансира само оно што је заиста од националног или градског значаја. А све остало, како се ко снађе на тржишту,“ категоричан је др Шешељ. Са ким СРС иде у коалицији у Смедеревској Паланци сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са Војиславом Шешељем.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА