Најновије

ЛУКАС ОДЛЕПИО: Убићу сина ако се буде дрогирао! (ФОТО/ВИДЕО)

Фолкер Аца Лукас јавно је запретио наследнику Андреју да ће га убити уколико буде конзумирао дрогу.
Наиме, певач познат по томе што је отворено говорио о пороку гостовао је код Огњена Амиџића у емисији "Амиџи шоу" са сином који започиње музичку каријеру, а на водитељево питање да ли је скренуо пажњу синовима на опасност која вреба од дроге и од жена, он је као из топа одговорио:
- На опасност дроге сам га упозорио, рекао сам му да ћу га убити на месту ако је буде користио! А за опасности жена га уопште нисам упозорио, рекао сам му да ради шта хоће - признао је славни отац и прокоментарисао синовљеве музичке почетке:
- Андреј је дошао и ја нисам ни сањао да он воли ту модерну музику. Рекао сам, чекај да видим са овима који то заиста знају. Упознао сам га са Стојаном, са Вуком Мобом и они су се појавили са песмом. Вук ми је рекао да се он супер снашао. Ја као отац хоћу да му помогнем, помогао сам и онима који ми нису род. Али ја нећу моћи да идем са њим да наступам, да певам уместо њега, да бирам песме. Све од њега зависи, ја сам му скратио пут што сам му отац. Ангажоваћу се, мени то његово звучи лепо, снимићемо и дует вероватно.

snimanje u toku..😝

A post shared by Andrej Lukas (@andrej.lukas1) on Sep 27, 2017 at 3:01pm PDT

Аца се затим осврнуо на скандал који је настао када је јавно изразио свој став против геј параде, као и против тога да гејеви усвајају децу и шокирао признањем да не би очајавао ако би му Андреј признао да воли исти пол.
- Честитао бих сину да је геј. Треба да се убијеш, шта? Па шта да кажем, рекао бих: важи, сине, све је у реду. Ја немам ништа против тога, само се не слажем са неким стварима. Не слажем се са том парадом јер се не слажем да било ко иде го улицом, ни хетеросексуалци ни хомосексуалци - закључио је Лукас

I’m up next 🙏🏻.. #miabella 🔜

A post shared by Andrej Lukas (@andrej.lukas1) on

Од све деце највише волим Викторију

- Она је најмлађа, најслађа и сви је највише волимо. То не значи да ја другу децу не волим, брига ме шта ко мисли, моја деца знају. Једноставно, Викторија је најмлађа, замислите сад се са Андрејем љубакам, као татин син. Ја сам на сву своју децу поносан.

Старији син завија као да му газиш курје око!

- Мој старији син Лазар не зна да пева, фалшира и док спава, није талентован, а хтео је да сними ЦД. Међутим, он сваке године иде у Будву док ја радим, ту је са друштвом. Једном долазим ја у седам ујутру, оно трешти музика, а неко се дере и пева из петних жила. Ја погледам, кад оно он на столу, а око њега двадесеторо. Сви вичу "Лукас!", а он завија као да му је неко стао на курје око. Рекао сам му да могу да му снимим ЦД чак и да певам уместо њега, али да се бави нечим другим и да за то није талентован. Сад се бави нечим другим и тај посао му је одличан - поручио је певач.

Гледам геј секс

Фолкер је признао да је имао прилику да види порно-филмове у којима учествују само мушкарци, али да му се од њих одмах смучи.
- Гледао сам геј порниће, заиста су ми одвратни. Деси ми се да налетим, али брзо променим, повраћа ми се. Није да сам их намерно пуштао и гледао, већ они сами почну, па их ја одмах пребацим - рекао је Лукас.

Отац и син се не познају

Огњен Амиџић је постављао питања Аци и његовом наследнику Андреју, а одговоре је требало да запишу на таблу. Фолкер није погодио које је Андрејево омиљено јело, док његов наследник није знао кад је Лукасу рођендан и коју псовку најчешће користи.
- По мени показивање љубави по томе што ја знам или не знам шта он воли да једе је потпуно бесмислено - правдао се Лукас.
Прочитајте ОВДЕ све о разводу Емине Јаховић.
Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А овако је Лукас "издоминирао" с вицевима.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА