Најновије

РАДИКАЛИ ОДГОВОРИЛИ НА ПРИТИСКЕ ЕУ: Србија се неће одрећи Косова и Метохије! (ВИДЕО)

На данашњој конференцији за новинаре, члан Председничког колегијума и народни посланик Миљан Дамјановић подсетио је присутне да Српски радикали годинама уназад упозоравају да притисци који долазе из Европске уније, из разних западних амбасада, од држава чланица НАТО пакта – имају као једини циљ уништавање и распарчавање Србије.

Дамјановић (Фото: СРС)

„Јуче је стигла и потврда тих оправданих страховања: Јоханес Хан је јавно саопштио Александру Вучићу да уколико желимо да постанемо пуноправни члан Европске уније, морамо да се одрекнемо Косова и Метохије, да предамо Хрватској 10.000 хектара земље на левој обали Дунава , да јој исплатимо 40 милијарди евра на име ратне одштете, као и да заведемо санкције Руској Федерацији. Ово су и основни разлози због којих Србија никако не сме да постане члан Европске уније'', рекао је Миљан Дамјановић на конференцији за новинаре. Српски радикали подсећају и Александра Вучића и Владу Републике Србије да у Уставу Републике Србије стоји да су Косово и Метохија саставни део Србије, као и да нису случајне недавне изјаве разних политичара, који су се поново сетили одређених проблема Бошњака и Рашке области, као и изјаве представника Лиге социјалдемократа Војводине, који су одмах негативно реаговали на предлог Српске радикалне странке да се отвори Хуманитарни Руско-српски центар и у Војводини.
''Задатак Србије и овог режима јесте да престане да седи на две столице. Таква политика је донела само неправду и искључује могућност војне неутралности. Српски радикали су били у праву када су заступали политику да би поред економске и политичке интеграције са Руском Федерацијом, требало приступити и Одбору за колективну безбедност, ОДКБ, који предводи Руска Федерација, јер је то једини начин да се заштити територијални интегритет Републике Србије'', наставља Дамјановић. ''Ми очекујемо да ће се режим, који предводи Александар Вучић, дозвати памети и да је ово прави тренутак да се прекине ова погубна политика стремљења на стрмоглавом путу ка Европској унији. Ово је прави моменат да се окренемо братској Руској Федерацији,“ изјавио је функционер СРС.. Које је Шешељево решење за мигранте, погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ: Треба финансирати патриотске уметничке пројекте
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА