Најновије

ДАМЈАНОВИЋ: Вождовац да буде туристички центар, а не слепо црево! (ВИДЕО)

Oпштину Вождовац данас је посетио кандидат СРС-а за градоначелника Миљан Дамјановић заједно са Немањом Шаровићем и Александром Шешељем, високим страначким функционерима.

Дамјановић (Фото: СРС)

„Треба укинути финансирање невладиног сектора, поготово оног дела који изразито отворено ради против српског националног интереса, а та средства преусмерити у туристичке пројекте који су изводљиви, као што су Стара механа и кућа Степе Степановића. Хоћемо да изградимо пролазак до Авале која није довољно искоришћена као посебан туристички потенцијал са свим својим капацитетима, а ми имамо и вољу и стручан кадар да то остваримо,“ обратио се овим речима Миљан Дамјановић окупљеним грађанима.
Он је рекао да једино радикали могу тај посао урадити јер они испуњавају своја дата обећања људима.
„Зато ће српски радикали одмах после 5. марта заједно са вама Вождовчанима сести и видети шта нам је чинити, који су приоритети и колико нам је средстава на располагању да их остваримо: брзо, ефикасно и часно. Ми вам обећавамо да ће све бити јасно, јавно и по закону, а ви добро знате да радикали држе дату реч и да се једино Српска радикална странка никада није обрукала и то тако мора и да остане,“ посебно је истакао Миљан Дамјановић.
Шешељ открио детаље из историје хрватског народа. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА