Најновије

НАЈАВИО МАСАКР? Ево зашто ФБИ ништа није урадио, а био је упозорен на нападача с Флориде! (ВИДЕО)

Амерички ФБИ прошле је године био упозорен на злокобни коментар на интернету 19-годишњака оптуженог за ликвидацију 17 људи у његовој бившој гимназији, али није успео да га лоцира, казао је специјални агент Роберт Ласки.

Масакр на Флориди (Фото: Јутјуб)

Николас Круз, који је јуче ушетао у своју бившу школу у Паркланду код Мајамија и пушком АР-15 усмртио ученике, професоре и остало особље, учествовао је у паравојној обуци на Флориди и могуће је да је оставио знакове упозорења на друштвеним мрежама.
Особа његовог имена је прошле године на Јутјубу испод једног видеа написала поруку "Бићу професионални школски стрелац". Бен Бенингтон, који је објавио видео испод које се нашла та порука, био је забринут и обавестио је ФБИ.
"Никаква друга информација није била у том коментару која би упозорила на време, место или прави идентитет особе која га је написала", казао је специјални агент Ласки.
ФБИ сада спроводи темељну истрагу о томе како се приступило тој информацији и настоји да утврдити да ли су у поступку почињене грешке.

Круз признао злочин

Канцеларија шерифа округа Браувард је саопштила да је Николас Круз, осумњичен за убиство најмање седамнаест особа, признао да је починио тај злочин.
Најмање седамнаест особа убијено је у среду у гимназији у Флориди, у нападу 19-годишњег бившег ученика те школе, што је званични биланс једне од најгорих пуцњава у САД у последњих 25 година. Осумњичени је на друштвеним мрежама, како је речено, објављивао поруке врло "забрињавајућег садржаја".
Ово је 18 пуцњава у америчким школама од почетка 2018.
Круз се први пут појавио пред судом у четвртак с лисицама на рукама одевен у наранџасти комбинезон гледајући у под док му је суд одређивао да ће остати у притвору.
Прочитајте ОВДЕ зашто Пентагон "пуца у празно"?
Извор: Хина

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Убица се појавио пред судом и признао све.. његов адвокат каже да је "сломљено људско биће"?!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА