Најновије

ТАЧНО НА ГОДИШЊИЦУ НЕЛЕГАЛНОГ ПРОГЛАШЕЊА НЕЗАВИСНОСТИ: Још један држава повукла признање Косова

Министар спољних послова Ивица Дачић рекао је да је из Бурундија донео ноту којом се повлачи признање Косова.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

На конференцији за медије шеф српске дипломатије Ивица Дачић је саопштио да Република Бурунди повлачи признање Косова.
- Из посете Бурундију донео сам ноту Министарства иностраних послова и међународне сарадње у којој повлаче признање Косова као независне државе - саопштио је Дачић.
Истиче да се тиме показује колико је крхка тзв. независност Косова и колико је лажна листа коју органи Косова показују грађанима.
- Они су рекли да је то 116 земаља, позвао бих приштинске органе да покажу папире тих 116 земаља, ту су и земље које нису признале Косово и они који нису чланице УН и земље које су повукле признање Косова као независне државе - навео је Дачић.
Истиче да је прошло десет година од једнострано проглашене независности и да је, и поред велике подршке коју имају од западних сила, Косово далеко од тога да буде међународно признато.
 -осово није чланица УН, ОЕБС-а, Савета Европе – најважнијих Међународних организација - рекао је шеф српске дипломатије. Зашто новинар Теша Тешановић мисли да ће Вучић признати Косово сазнајте ОВДЕ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Данас ће у Прагу бити одржан протест на годишњицу нелегалног проглашења независности Косова.  - Желим да вам поручим - члески народ је уз вас. Осуђујемо све злочине терористичког НАТО пакта почињене над српским народом, од бомбардовања па све до нелегалног проглашења независности нарко-државе Косово. Чеси и Срби су братски словески народи и кроз историју смо увек помагали једни другима. Косово и Метохија су саставни део Србије - прука је организатора скупа у Прагу.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА