Најновије

ТЕША ТЕШАНОВИЋ: Вучић ће да призна независно Косово!

Александар Вучић по свим показатељима планира ове године да призна независност „Косова“ потписујући са Косовом правно обавезујући споразум, којим би се коначно ставила тачка на питање Косовске независности. Правно обавезујући споразум је практично мировни споразум између Србије и „Косова“ као двеју независних република, и после тога, би смо могли да расправљамо само о политици односа између две државе.

Теша Тешановић (Фото: Јутјуб)

Пише: Теша Тешановић (подршка скупу "Нама предаје" који се одржава данас, 17. фебруара у 20 сати на Тргу Републике у Београду)
Један посебно опасан параграф тог споразума ће бити обавезивање Србије да неће активно да спречава чланство Косова у међународним организацијама, што отвара пут Косову за улазак у УН. Оно што се спрема је највећа издаја у историји српског народа, и лично сам става да српски народ ово не сме да прећути, и да морамо свим средствима да изразимо отпор издаји.
Јако ми је жао што се данас патриоте не чују, што смо постали јако пасивни као народ, што се оглашавамо само у фејсбук и твитер расправама, а нема нас на улицама. Други велики проблем је што је део националиста купљен од стране режима Александра Вучића, и за пристојне апанаже замајавају народ са причама о државним ударима, тероризму, намерама да Запад руши Вучића…
Такви су данас нажалост по нас погубнији и од Албанаца и страног фактора. Али да не трошим ваше време на њих, нису вреди. Сматрам лично да би српски народ требао да се организује и спречи издају Косова, и самим тиме подржавам свакога ко из поштених патриотских разлога хоће да пружи отпор.

Када дође будућа издаја Косова, не смемо се више делити на ове и оне, морамо сви заједно да устанемо у одбрану суверенитета Републике Србије. Мој пријатељ Дамњан Кнежевић, кога лично знам као врло поштеног човека, у сарадњи са још неким момцима, организује протестни концерт против издаје Косова и Метохије.
У разговору са тим момцима сам се лично уверио да немају намеру да излазе на било какве изборе нити да праве неку страначку организацију, већ само да на дан годишњице независности Косова, пошаљу јасну поруку да се српски народ не одриће своје колевке.
Лично ћу бити присутан да подржим тај концерт и тиме помогнем. Надам се да ће у наредном периоду следити још неке акције, организоване било од стране наведених људи или других националистичких група.
Свакако време је да се српски националисти поново активирају. Најновију Вучићеву изјаву о Косову која је изнервирала многе широм Србије погледајте ОВДЕ.
Извор: Srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са Тешом Тешановићем.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА