Најновије

СМРТ СТИЖЕ У ИСТОЧНУ ГУТУ, ПОЧИЊЕ НАЈВЕЋА ОФАНЗИВА У 2018: На челу непрегледне колоне САА у Дамаск стигао Сухеил ел Хасан (ВИДЕО/МАПА)

Сиријска арапска армија врши коналне припреме за предстојећу највећу офанзиву у 2018. години.

Сухеил Ал Хасан (Фото: Јутјуб)

Eлитне Тигрове снаге Сиријске арапске армије стигле су на исток Дамаска како би узели учешће о предстојећој офанзиви на Источну Гуту, највећем упоришту терориста код престонице Сирије.

Иако није званично саопштено на који део фронта у Источној Гути ће Тигрове снаге бити распоређене верује се да ће они предводити напад на велико упориште терориста, град Харасту. Део Тигрових снага могао би одмах да буде упућен у базу механизоване бригадејужно од Харасте како би одржавао линију снабдевања и спречавао да она падне у руке терориста Хаџат Тахрир ал Шама и Харакат Ахрар ал Шама. Очекује се да офанзива на Источну Гуту започне за неколико дана, а сиријска авијација већ врши ударе на положаје терориста у овом великом терористичком џепу. На челу колоне која је стигла у Дамаск био је командант Тигрових снага Сухеил ал Хасан. Како је погинуо сиријски генерал задужен за обавештајну службу у Деир ЕЗ Зору сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА