Најновије

ПЕСМА КОЈА ЈЕ БИЛА ХИМНА 90-ИХ: Срђан Моби Дик открио страшну истиниту причу која се крије иза песме "Краљ кокаина" (ВИДЕО)

Срђан је чувену песму написао када га је након вишегодишње везе оставила девојка због највећег црногорског нарко-дилера. Његову девојку у споту играла је сада већ чувена глумица Вјера Мујовић.

Моби Дик (Фото: Јутјуб)

Када је спот први пут приказан на телевизији, истог тренутка је забрањен. Приказан је на Трећем каналу и на пола је прекинут, како је тада наведено, због сцена "дрогирања и убијања".
Песма је требало да буде химна против мафијаша и наркодилера, међутим она је њима постала омиљена и често су је наручивали са измењеним текстом, уместо "Родићеш му...", певали су "Родићеш ми сина, краља кокаина и родићеш ми децу белу као снег!". Иако Срђан није из тог света, доживео је да га управо криминалци највише грле, подржавају и својатају.
Тако је једном пре наступа у Крагујевцу, Срђан стајао за шанком и пио киселу воду (јер не пије алкохол), када му је пришао човек, загрлио га и рекао: "Знаш ли да си ти мени дужан за ауторска права?"
Срђан се окренуо, погледао човека и питао: "Ко си ти?"
Овај му је одговорио: "Ја сам краљ кокаина!"
Срђан није познавао човека, па је наставио кроз осмех: "Не, ја сам краљ кокаина!"
Жестоки момак му је одговорио: "Не, брате, ниси уопште информисан, ја сам краљ кокаина!"
Певач га је питао шта ће да пије, овај је наручио виски, те је Срђан наставио да се шали и рекао: "Дајте господину лажном краљу кокаина дупли виски од правог краља кокаина! И мени један виски, да га испоштујем!"
Човек се насмејао, загрлио га и рекао: "Ти си мој брат!".
Пружио је руку и представио се: "Ја сам Борис Петков", преноси Фејсбук страница "Легенде деведесетих".
Борис Петков је био нераздвојни пријатељ Ђорђа Божовића Гишке и многих припадника такозване старе гарде југословенског подземља, а у јавности је име Бориса Петкова почело чешће да се помиње од 15. фебруара 1985. године, после убиства Ранка Рубежића, за које су осумњичени он и још тројица његових пријатеља - Бојан Петровић, Драган Вујисић Вуја и Драган Поповић Дадиља.
Петков је после тога отишао у Чехословачку, која у то време није била члан Интерпола, али је на основу међудржавног споразума ухапшен и изручен Југославији, где је прво осуђен на пет, па на седам година затвора. Кривицу за убиство Рубежића никада није признао, а из "Забеле", у којој је издржавао казну и планирао бекство, успео је да умакне после две године.
Потпуно голу Кију можете видети ОВДЕ.
Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА