Најновије

ХАОС НА ПРЕДИЗБОРНОЈ ДЕБАТИ: Ево шта је Жириновски рекао представници "Грађанске иницијативе" пре него што га је полила водом! (ВИДЕО)

Свађа између политичара догодила се током говора трећег кандидата — Сергеја Бабурина. Жириновски је прекинуо наступ током времена одвојеног за Бабурина. Собчакова му је рекла да се смири, након чега ју је лидер ЛДПР-a назвао „будалом“.

Валдимир Жириновски (Фото: ЈуТјуб)

Собчакова га је упитала како то говори и рекла му да се брине за његово здравље. - Не треба доводити уличне девојке. То је све одвратно. "Кућа 2" (ријалити програм) је разврат. Нека ућути, узвикнуо је Жириновски. - Учесници "Куће 2" се понашају пристојније од вас, одговорила је Собчакова. Жириновски је узвратио: - Ућути, глупачо! Немаш памети, на шта је она питала: - Како то са мном разговарате?! - и полила га водом. - Идиоткињо! Склањај је одавде!, обратио се Жириновски водитељу телевизијске дебате. - Понашајте се пристојно. Користим ваше методе, рекла је Собчакова, након чега ју је Жириновски назвао "курвом", "одвратном кучком" и "лудачом". Водитељ програма Владимир Соловјов је након тога викнуо на лидера ЛДПР-а, покушавши да смири ситуацију. Дебата председничких кандидата на телевизији „Русија 1“ 28. фебруара била је посвећена одбрамбеним способностима земље и војске. У њој су учествовали Сергеј Бабурин (Руски национални савез), Павел Грудињин (Комунистичка партија Руске Федерације), Владимир Жириновски (Либерално-демократска партија Русије), Ксенија Собчак (Грађанска иницијатива), Максим Сурајкин (Комунисти Русије), Борис Титов (Партија раста) и Григориј Јавлински (Јабука). А ко је Ксенија Собчак, лидер руске "Грађанске иницијативе", можете да сазнате ОВДЕ. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Жириновски даје телефонску изјаву о Ратку Младићу:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА