Најновије

ОЧИ У ОЧИ СА САМОУБИЦАМА: Кад полицајац заплаче на дужности (ВИДЕО)

Портал Правда је у сарадњи са Народном телевизијом покренуо нову емисију под називом Форум. Емисија ће се бавити актуелним друштвеним темама и културом.

Аутор емисије Марија Гојковић и полицајац Дејан Савић (Фото: Јутјуб)

Први гост емисије Форум био је полицајац Дејан Савић, кога многи сматрају херојем. Он је говорио о ситуацијама током теренског рада и искушењима на која полицајци налазе. Савић је у више наврата водио преговоре са особама које су желеле да изврше самоубиство међу којима су биле и две тинејџерке и успео да их спаси. Једна од девојчица је пресекла вене а друга желела да скочи са зграде. Савић објашњава на који начин треба помоћи младима и шта је сам осећао током тих ситуација.

- Донесени су неки закони  по којима деца, по мени, имају више права. То је лоше. То је неко излобирао ко не жели да се бави својом децом - сматра Ставић. Током емисије, Дејан Савић је нагласио важност моралних начела, али и признао да му се деси да заплаче на терну, када се затекне у одређеним ситуацијама. Одрастајући са сестром, поред оца који их је сам васпитавао истакао је важност породице. Аутор и водитељ емисије је Марија Гојковић,а емисију можете пратити свакога четвртка о 17 сати на сајту интернет  телевизије www.narodna.tv. О предавању руског филозофа Александра Дугина на тему Четврте политичке теорије читајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА