Најновије

ПРЕДИЗБОРНО ОБЕЋАЊЕ ВЛАДИМИРА ПУТИНА: Русија ће доминирати наредних 100 година! (ВИДЕО)

Кандидат за председника Русије - Владимир Путин - отпевао је националну химну на московском олимпијском стадиону "Лужники", заједно са хокејашком репрезентацијом земље која је у Пјонгчангу освојила златну медаљу.

Путинов предизборни говор (Фото: ЈуТјуб)

Већина златних руских хокејаша, као и десетине других врхунских спортиста ушло је претходних дана у Путинов предизборни тим. Данас су се окупили у „Лужникима“ и око њих на митингу подршке Путиновој председничкој кандидатури који је одржан под девизом „За моћну Русију“. Полиција је саопштила да се на стадиону и око њега окупило око 150.000 Путинових присталица. Обративши се десетинама хиљада својих присталица на стадиону, Путин је рекао: - Сви смо гледали како су наши момци после победе у финалу олимпијског хокејашког турнира певали државну химну, а музика се због нечега није чула. Хајде зато да сада сви за једно - и са музиком - отпевамо нашу националну химну. Највећи аплауз у предизборном наступу пред препуним стадионом, руски лидер је добио након што ј рекао:
- Сви желимо да наша земља блиста и да стреми у будућност јер су овде живели наши преци, овде живимо ми и наша деца, а живеће и наши унуци. Учинићемо све да буду срећни. За нас то не може да уради нико осим нас. А ако ми то урадимо - наредних десет година и цео 21. век протећи ће у знаку наших сјајних победа. Ми ћемо то обезбедити! - Дан је сунчан и хладан, али празнични. Хоћу да знате да осећам како дишете, да смо раме уз раме. Ми смо тим. Наши циљеви су јасни и благородни. Ми желимо да својој земљи и својим потомцима обезбедимо блиставу будућност. На митингу су наступили и филмски режисер Никита Михалков, чувени кардиохирург Лео Бокерија и уметнички руководилац петербуршког Маријинског театра Валериј Гергијев. Председнички избори у Русији ће се одржати 18. марта. За то време, на Западу влада све већи раздор, а шта је навело Трампа и Меркелову да се чују телефоном након пуних 5 месеци, прочитајте ОВДЕ. Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА