Најновије

ФИЛМОВИ ЗА ОДРАСЛЕ: 3 сцене које би свака жена желела да испроба

Сексуалне фантазије су нормалан и здрав део нашег емотивног живота, а ми вам овом приликом доносимо три женске фантазије из филмова за одрасле за којима оне чезну.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Секс на јавном месту

Главна тема већине филмова за одрасле. Реч је о спонтаном и ватреном сексу у авиону, гардероби, парку, на плажи или неком другом јавном месту које је довољно скривено да омогући партнерима експлозију страсти, а да то ипак нитко не види.

Секс уз помагала

Сексуалне играчке многим паровима су још увек табу тема. Међутим, оне жене које су испробале игру с вибратором, стимулишућим прстеном или куглицама итекако знају колико таква ситница може разбуктати страсти. Наиме, помагала доказано појачавају женски оргазам, а када их у руке узме њихов партнер догађа се врхунац који се не заборавља.

Секс уз играње улога

Парови који су дуго заједно итекако знају што их узбуђује, али секс је игра којој нема краја. У филмовима за одрасле често виђамо секс у комбинацији с играњем разних улога или облачењем костима. Можда вас не пали идеја водоинсталатера и усамљене домаћице, али зато дајте машти на вољу и смислите фантазију која ће вас узбудити.
Која је женама најомрженија поза у сексу погледајте ОВДЕ.
Извор: zadovoljna.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Топ 6: Најплаћеније порно глумице
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА