Најновије

СТАМАТОВИЋ: Остварили смо најбољи опозициони резултат у Србији упркос свим Вучићевим манипулацијама

- Одличан изборни резултат, од 30 одсто мандата у локалној скупштини Севојна, остварила је Здрава Србија, у коалицији са Демократском странком, у условима потпуно неравноправне политичке борбе и бесомучне кампање напредњачког режима, праћене лажним обећањима, дефиловањем осам чланова Владе, тачније седам министара и премијерке који су у изборној кампањи ''поклонили'' Севојну милијарде евра инвестиција на грани, застрашивањем и притисцима, али и куповином гласова уочи самих избора, у виду експресне социјалне помоћи у износу од 4,5 милиона динар – изјавио је Милан Стаматовић, председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС), у име листе ''Уједињени побеђујемо, за Севојну, за Србију''

Mилан Стаматовић (Фото: Јутјуб)

Стаматови је истакао да је опозиција у Севојну остварила најбољи опозициони резултат у Србији, рачунајући јучерашње локалне изборе у Београду, Аранђеловцу и Бору и да се са скромним средствима и могућностима, борила против напредне коалиције коју су чинили СНС, СПС, ПУПС, СНП и Позитивно Ужице, али и "комплетног државног руководства и Владе Србије". Стаматовић истиче да напредњаци нису само водили прљаву кампањи него су и директно куповали гласове, јер су у жељи да сачувају своје функције и фотеље, уочи самих избора у Севојну, поделили по 15 хиљада динара социјалне помоћи за 300 грађана ове градске општине, иако се зна да Центар за социјални рад у Ужицу издваја ту помоћ за свега десетак људи, додајући да Српска напредна странка на овакве и сличне начине, застраживаем и трговином гласова остварује своје напредне резултате, што се овај пут десило и у Севојну.
- Листа ''Уједињени побеђујемо, за Севојно, за Србију'', окупљена око опозиционих странака, показала је да се заједничким снагама, без личних и страначких интереса, опозција може удружити и супротставити ненародном режиму Александра Вучића, и да јој остварени изборни резлутат не даје за право да одустане од ослобођења и оздрављења Севојна, али и целе Србије – каже Стаматовић, захваливши се свим Севојничанима што су храбро изашли на изборе и гласали за ову опозиоциону листу. Шта је лидер Двери Бошко Обрадовић поручио бирачима и Вучућу дан после изборног дебакла у Београду погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Др Драган Петровић о резултату избора у Београду.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА