Најновије

ШЕШЕЉ: Очекује нас велики удар и зло са Запада!

Војислав Шешељ је присуство америчких и британских амбасадора на неким бирачким местима током одржавања београдских избора окарактерисао као злу слутњу за Србију и драматично упозорење да нам САД и Велика Британија спремају велико зло.

Војислав Шешељ (Фото: Срс)

Он је објаснио да није довољно послати посматраче на америчке и британске изборе, као што је Вучић изјавио. - Влада би требало одмах да донесе одлуку о давању дипломатског статуса комплетном руском особљу Српско-руског центра за хуманитарне интервенције у Нишу, а затим и да прихвати иницијативу Српске радикалне странке да се сличан центар формира у Војводини, а касније и у средишњој Србији. Такође, од велике је важности да се Србија што пре прикључи Организацији Уговора о колективној безбедности, јер Србија не сме сама да чека следећи велики удар са Запада који ће бити гори и од оног удара 5. октобра 2000. године, јер ће западне силе овај пут уложити много више новца, а може доћи и до оружаних провокација и терористичког деловања, драматично је упозорио Шешељ.
Шешељево признање изборног пораза и најаву промене односа према Вучићу погледајте ОВДЕ. Прочитајте ОВДЕ како Американци непрестано воде рат против нашег система вредности и ко им помаже.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Упитник: Шешељ, Палма, Обрадовић и Шапић
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА