Најновије

ЧЕШКИ ГЕНЕРАЛ ЗАПУШИО УСТА НАТО КОЛЕГАМА: Не постоји никаква агресије Русије на Балтик

Није било инвазије на територију балтичких земаља, па чак ни на њихов ваздушни просто, признаје шеф Војног комитета НАТО - чешки генерал Петер Павел.

Илустрација (Фото: НАТО)

Павел је рекао да наводи о руској агресији на балтичке земље немају основа. - Реч агресију треба користити са већим "опрезом" на Балтику, јер ја заиста не видим отворену агресију - сматра чешки генерал.

Према његовим речима, једина ствар која се десила у региону је повећано војно присуство и повећан број војних вежби али да то не може да се назове агресијом. Павел је рекао да је већина инцидената са упадом у ваздушни простор последица људских грешки или губитка комуникације. - 90 посто тих случајева су техничке или људске грешке - закључује Павел. Изјава Павела стигла је одмах након што је амерички државни сексретар Трилерсон обишао Литванију, Летонију и Естонију и говорио о "руској претњи".
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

НАТО трупе на руским границама.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА