Најновије

МИЛО: Ако изгубим изборе, Србија ће нам узети Беране

Бивши, а можда и будући председник Црне Горе Мило Ђукановић тврди да ће Беране, град на северу Црне Горе, бити припојен Србији ако он не победи на предстојећим председничким изборима. Ова изјава темељи се на чињеници да је његов ДПС на недавним локалним изборима у том граду изненађујуће поражен од просрпске опозиције.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

- Само моја победа на изборима може вратити Беране у Црну Гору - поручио је Ђукановић.
На његову изјаву надовезале су се његове присталице, које је пораз на изборима у Беранама очигледно тешко погодио. Тако је на друштвеним мрежама упућена права салва увреда на рачун житеља овог града, које су назвали четницима и плаћеницима, са порукама да иду у Србију ако им је тако боље.
Коментаришући изјаву Ђукановића и понашање његових присталица, један од лидера црногорске опозиције и осведочени противник Мила Ђукановића Андрија Мандић рекао је да грађани не треба да брину за Беране ни за Црну Гору.
- Опозициони Демократски фронт заслужено је победио у борби против црногорских сепаратиста. На предстојећим изборима треба све да се реши и да народ проговори - рекао је Мандић.
Он је поручио и да је оптимиста по питању промене власти у Црној Гори.
- Сутра ће своје рећи и Подгорица и Никшић, а приморје је већ рекло своје и тамо опозиција води - навео је Мандић, уз оцену да је смена актуелне власти у Црној Гори незаустављив процес.
Избори у општини Беране поновљени су у недељу 4. марта на пет бирачких места, али су резултати остали непромењени. Коалиција Здраво Беране, коју чине Демократски фронт и Социјалистичка народна партија, задржала је освојених 18 мандата, док ће ДПС Мила Ђукановића имати 17 мандата.
Да подсетимо, на референдуму о одвајању Црне Горе од Србије, који је одржан 2006. године, Беранци су се већином изјаснили за останак у заједничкој држави. 
Американци машу податком да се Вучић са Путином срео 12 пута, али – шта сами крију и смерају прочитајте ОВДЕ.
Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ђукановић: "Немам некретнине, немам уштеђевину, немам цента"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА