Најновије

НАРОДИ СВЕТА СЕ БУДЕ И ЗАХТЕВАЈУ ПРОМЕНУ: Након сусрета са водећим европским десничарима Стив Бенон стиже и код Ле Пенове!

Бивши главни стратег садашњег америчког председника и човек на чијим је "популистичким крилима" Доналд Трамп и слетео у Белу кућу, Стив Бенон, налази се на европској турнеји, где, кроз састанке са европским десничарима, покушава да споји деловања националних покрета Европе и Америке у борби против "владајућег естаблишмента".

Стив Бенон и Марин Ле Пен (Фото: Синхуа, Правда)

Након састанка са лидерима већег броја европских десничарских покрета у Италији и Швајцарској, Бенон ће се се састати са Марин Ле Пен и одржати говор на великом конгресу њене партије "Национални фронт" који се данас одржава у Француској, извештава РТ. "Желимо добродошлицу Стиву Бенону, који ће се обратити на нашем конгресу и састати са Марин Ле Пен. Народи се буде и узимају судбину у своје руке", поручио је преко свог Фејсбук налога потпредседник Националног фронта Луис Елиот. Велики конгрес Националног фронта најављен је као прекретница у деловању француске десничарске партије, која ће, након његовог одржавања, највероватније, променити и своје име. Париз је трећа Бенонова станица на европској турнеји, на којој се, осим са италијанским и швајцарским десничарима, сусрео и са Алис Вејдел, лидерком немачког покрета "Алтернатива за Немачку" (АфД), који је на последњим изборима у тој земљи остварио историјски успех.
Они су се сусрели у Цириху на конференцији "Народни револти и њихове глобалне последице за Швајцарску, Европу и Америку", чији капацитети, према наводима немачке агенције ДПА, нису били довољни да обезбеде присуство свих заинтересованих. На тој конференцији Бенон је, између осталог, говорио и о борби против "либерала из лимузина" и "клинтоновске мафије", објавио је Политико. Из канцеларије Алис Вејдел објављено је да је Бенон у разговору са председницом АфД-а понудио своју експертизу у областима политичке стратегије и алтернативних медијских канала, након чега је отишао у Италију, где је пред изборе који су се у тој земљи одржавали у недељу, пружио подршку популистичким антисистемским партијама "Пет звездица" и "Лига партији", које су на њима забележиле велики успех, што је Бенон прокоментарисао као "земљотрес Европе". - Ово је победа популизма и требало би да пошаље снажну поруку сталној политичкој класи у Риму и, што је још важније, сталној политичкој класи у Бриселу, да народ жели промену, рекао је Бенон након италијанских избора. Како је Доналд Трамп, након разлаза, жестоко испљувао Стива Бенона, прочитајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Баш га је потресла: Гола феминисткиња искочила пред Берлусконија током гласања у Италији:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА