Најновије

Вучић 23. априла расписује референдум о Косову?

После представљања личног предлога за "решење косовског питања" почетком априла, председник Србије Александар Вучић би 23. априла могао да распише референдум на којем ће се грађани Србије изјаснити по питању Космета и даљих интеграција Србије у Европску унију, тврди портал Србин.инфо.

Александар Вучић (Фото: Синхуа)

Позивајући се на извор близак председништву портал тврди да се тренутно као датум за објављивање ове одлуке разматра управо 23. април. Истог датума 1998. године у Србији је одржан референдум о учешћу страних представника у решавању проблема на Косову и Метохији.
– У том случају, референдум би могао да буде одржан већ негде око Видовдана – наводи извор портала.
Како ће гласити референдумско питање још није познато, али се претпоставља да ће поред косовске дилеме у питање бити укључена и даља интеграција Србије у Европску унију.
– Притисци са Запада да се убрза потписивање споразума са такозваном државом Косово су све већи, па би представници власти на овај начин важну одлуку могли да препусте народу. Наравно, много ће зависити и од тога како ће гласити референдумско питање и како ће на њега реаговати владајуће и опозиционе странке – објашњава саговорник портала.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Србин.инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Емисија "Форум" у продукцији портала Правда и Народне телевизије - гост је била глумица Анита Стојадиновић.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА