Најновије

Маните се издаје Косова и Метохије, јер тамо куд нас водите грдно је губилиште…

Волим кад Александар Вучић загрми како смо спремни на компромис али не и понижење, иначе једне од његових омиљених флоскула која фактички значи: спрени смо да јуримо за штапом и шаргарепом, уколико шаргарепа није генетски модификована!

Вучић (Фото: Јутјуб)

Пише: Михаило Меденица
Дакле, одбрусио је тако и Весу Мичелу, још једном у низу злурадих америчких бирократа који сврате до Србије да отресу нос и обришу ноге, верујући да је испразна реторика храна за душу колико и оне паштет с његовим ликом за празне стомаке!
Но, не копчамо се сви на леђима, хвала Богу, па тако ни Вучићево лицемерно “родољуб”- пренемагање не чини да будемо одушевљени вођом који не да на Србију, али нема ништа против да Србију да свакоме!
Прво и можда банално, али што се мене тиче изузетно значајно, јесте чињеница да свако од тих кокакола емисара најпре посети Приштину па Београд, односно, Харадинаја па Вучића!
Шта је то ако није понижавање, господине председниче?! 
Шта је то ако не шамарчина од које три дана звони у ушима кад најпре запрљају руку пружајући је оном крволоку па Вама, да им је очистите баш као што сте и Харадинајеву целивали подајући му Српску листу да се чеше о њу ко говече о дрво, штоно се каже?!
Па, ако не дозвољавате да нас било ко понижава онда таквима поручите да након сусрета са нечастивим Рамушем немају шта да траже у Београду, ма која сила стајала иза њих!
Ако не дозвољавате да нас било ко понижава чему она отужна изјава, недостојна Маце Дискреције а некмоли председника Србије: “За разлику од неких претходних саговорника господин Мичел уме и да саслуша, а не само да чује”?!
Значи, до сада су Вас само слушали гледајући кроз Вас и чекајући да прође неко пристојно време па да под изговором: “Морам до тоалета” побегну из Председништва док Ви славодобитно држите јалове конференције за штампу и тумачите још једну у низу историјских посета и победа?!
Овај несрећник Вас је, кажете, чак и саслушао, без разлике што је пре тога Храдинају обећао и војску и све приде затреба, али то није понижавање Србије, зар не, мада и баба- сера саслуша сваког ко јој се налакти на пулт и заподене причу, али једнако испостави цену мале и велике нужде, знате?
Заправо, ипак сте Ви у праву за то да не дозвољавате никоме да нас понижава, јер зашто то задовољство да препустите другоме кад тако величанствено то чините сами?!
Па, шта је ако није понижење кад у заједничком обраћању медијима по ко зна који пут апострофирате како сте свесни да је питање Косова и Метохије наш највећи проблем на путу тих проклетих евроинтеграција?!
Поред Вас амерички утеривачи демократије немају никаквог посла, верујте, јер ако је за Вас, вајног председника Србије- Косово и Метохија питање и проблем, а Европска унија свети циљ, њима заиста остаје само да сврате на кафу и виски и зуре кроз Вас или у плафон!
Никада, Александре Вучићу, ни за једног Србина Косово и Метохија неће бити проблем, јер заветна светиња то не може бити, већ искључиво благослов!
Никада ни за једног Србина Косово и Метохија неће бити ствар некаквог сулудог компромиса, јер с ким и о чему правити компромисе?!
С ђавољим шегртима о ономе што нам је од Бога дато да сачувамо занавек?!
Никада ни за једног Србина та мизерна ЕУ неће бити свети циљ док год представља друштво робовласника и робља, док захтева да зарад гузице у некаквој фотељи продамо душу, да уведемо санкције Русији, да једноставно престанемо да постојимо како бисмо постојали онако како они скроје и разрежу!
Никада ни за једног, понављам и будите убеђени у то, мада шта Ви о томе знате, ви сте тек пуки отправник послова западних амбасада у фотељи председника Србије, а за све наведено мора се бити човек и државник!
Само Ви не дозвољавајте да нас било ко понижава- Ви то, рекох, најбоље чините!
Не играјте се Бога, Александре Вучићу!
Маните се издаје Косова и Метохије, пропасти читаве Србије, јер тамо куд нас водите грдно је губилиште…
Дочекујте Ви и испраћајте америчке ћате, “теткице” и кафе- куварице (ускоро ће Вам и оне у посету, будите сигурни, са све ултиматумима и роковима) али комромиса око Косова и Метохије нема и не сме бити!
Застаните, аман, на том пути издаје који сте добрано прегазили, јер без Косова и Метохије ће Србију векови слушати и гледати кроз њу, баш као ове сатрапе вашингтонске кроз Вас!
Што је за Вас пањ- за Србију је праг! Згазићемо Амере буду ли само покушали да формирају војску Косова, загрмео је из Кремља руски председник Владимир Путин. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Аналитички форум

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Михаило Меденица - Проћи ће и овај мрак над Србијом
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА