Најновије

ТАЛАСИ ЛОМЕ КАФИЋЕ ПО БУДВИ: Незапамћено невреме на приморју (ВИДЕО)

Јак талас плиме погодио је неколико приморских градова Црне Горе, али према извештајима надлежних служби и медија море се током ноћи повукло.

Талас (Фото: Pixabay)

Јужни ветар је ослабио, па је ситуација под контролом. Надлежне службе и мештани Будве су са 500 џакова песка "одбранили" Стари град од јаког плимног таласа који је јуче угрожавао тај град.
Јак прлимни талас ношен јужним ветром изазвао је проблем и у Улцињу, посебно на Ади Бојани, где је додатно подигнут ионако висок водостај реке Бојане. Поплављене су кућице и ресторани дуж речне обале, а вода је потопила и улцињску Велику плажу.
Поједина села у околини Улциња, дуж реке Бојане, у близини границе с Албанијом, одсечена су од света и до њих се може искључиво воденим путем и чамцима, преносе медији. Нарастао је водостај Скадарског језера, па становници неколико села у околини језера страхују од поплава. Водостај на Ријеци Црнојевића је 143 сантиметра.
Цетиње је, према извештају локане службе спашавања, под контролом, док је у Никшићу јак ветар чупао стабла и саобраћајне знакове. Надлежне службе су у приправности, а метеоролози су током викедна најавили падавине и до 300 литара по квадратном метру и умерен до појачан јужни вјетар. Коме Мило препушта ЦГ, погледајте ОВДЕ. Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Торнадо у Будви 2016. године
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА