Најновије

ВУЧИЋ ИЗ ЊУЈОРКА ЧЕСТИТАО ПУТИНУ: Веома сам Вам захвалан за...

Председник Србије Александар Вучић честитао је вечерас председнику Руске Федерације Владимиру Путину поновни избор за шефа руске државе.

Вучић и Путин (Фото: Риа)

"Примите искрене честитке за поновни избор за председника Руске Федерације, уз најбоље жеље да и даље одлучно водите Вашу земљу чврсто утемељеним путем напретка, на добробит свих њених грађана. Уверен сам да ћете својим изванредним талентом лидера, уз јасну визију и јаку вољу, као и одговорност и посвећеност у раду, наставити да постижете успехе у решавању свих важних питања за Русију, као и у испуњавању планова за њен даљи свеобухватни развој", навео је Вучић у честитки.
Србија је искрен пријатељ и поуздан партнер Русије и можете се ослонити на наш допринос продубљивању сарадње, као и на залагање за остваривање заједничких пројеката, истакао је Вучић и нагласио да је уверен да ћемо, уз међусобно разумевање, стварати боље услове за генерације које долазе.
"Веома сам Вам захвалан за Ваш лични допринос јачању традиционалног и истинског пријатељства наших двеју земаља, као и одбрани државних интереса Србије, која се огледа и кроз подршку у Уједињеним нацијама, као и у свим другим међународним организацијама у којима Србија штити свој интегритет, углед и слободарску традицију", навео је Вучић.
"Желим Вам да Вас, уз успех на одговорној дужности, прате добро здравље и срећа у личном животу. Надам се, драги пријатељу, да ћете нам и у новом председничком мандату учинити част и поново посетити Србију, јер је сваки сусрет са Вама прилика за драгоцене размене мишљења и мудре савете", наводи се у честитки Вучића председнику Русије. Вучић је вечерас путем Твитера потврдио да се налази у Њујорку. Нису познати разлози њихове посете Њујорку а Вучић је то птврдио тек када су кренуле спекулацији да се налази у незваничној псоети САД. Резултате избора у Русији погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сиријси председник Асад на првој линији фронта у Источној Гути.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА