Најновије

АМЕРИКАНЦИ ОДАЛИ ВУЧИЋА: Вучић је у приватној посети Њујорку, открили и ко је са њим

Председник Србије Александар Вучић потврдио је преко свог налога на Твитеру да се налази у Сједињеним Државама, у посети која претходно није била најављена у јавности. Глас Америке тврди да је Вучић у приватној посети Њујорку са ћерком, да дипломатска мисија у Њујорку нема везе са посетом председника Србије, нити да је са њим у контакту тим поводом.

Зашто је у Америци? (Фото: Јутјуб)

ДА је Вучић у САД први је објавио председник Народне странке Вук Јеремић, који је оптужио Вучића и да се тајно састао са Тачијем у Паризу, а да је затим отишао у САД. Вучић је тек након овога потврдио да је у Њујорку. Он није директно одговорио на Јеремићеве тврдње око састанка са Хашимом Тачијем. За праве разлоге Вучићеве посете Америци и директан одговор да ли се у Паризу састајао са Тачијем, по свему судећи мораћемо да сачекамо његов повратак у земљу. Колико засита има Албанаца на Космету сазнајте ОВДЕ
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда/Глас Америке

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Kaко нам Запад намеће свој исварени систем вредности.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА