Најновије

ДРАГАН СТАНОЈЕВИЋ УПОЗОРАВА: Ако еврофанатична власт распише референдум за промену Устава дијаспора ће... (ВИДЕО)

Гост емисије „Поглед на Исток“ аутора Слободан Стојичевића је Драган Станојевић који је најавио да се оснива Покрет „Родољуба отаџбине и дијаспоре - РОД".

Драган Станојевић (Фото: Јутјуб)

Драган Станојевић је говорио о разлозима за организовање, о вапијућој потреби да барем дијаспора, трезне главе покуша да спасе што се спасти може. Он је најавио такође велики пројекат српске дијаспоре: електронско гласање преко пет милиона Срба из целог света ако еврофанатична власт распише референдум за промену Устава. "Чак и ако либерална тоталитарна власт опет остави дијаспору без права гласа на референдуму", Драган Станојевић је најавио да ће се дијаспора сама организовати и спровести референдум електронским гласањем уз помоћ међународних посматрача да би у случају добровољног комадања Србије од стране издајника и еврофанатика – остао писани траг да то није била воља српског народа. - Електронско гласање је само један од пројеката Покрета „РОД“ који је нова патриотска и конзервативна снага на политичкој сцени Србије, каже Сранојевић и најављује да ће суди из дијаспоре који не зависе од америчких мрежа, од квази партија, од партијског запошљавања или сумњивих „комбинација“ и „страних инвестиција“ – покушаће да из иностранства помогну Србији. Како Запад урушава систем вредности у Србији погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда/HelmCast

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дугин о томе да ли је могућа победа над САД.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА