Најновије

ЛЕЗБО ХАОС У ЗАДРУЗИ: Сања преварила Матору са Кијом, а онда је настала највећа хистерија у историји (ВИДЕО)

Кристина Коцкар и Сања Станковић су одлучлиле да открију Јовани Томић Маторој њихову малу тајну да су се пољубиле на блиц на једној од журки. Иако се Кија прибојавала да ће због овога Матора направити скандал плавуша није имала ништа против да јој саопште истину. Исте секунде је зажалила због тога, јер је Томићка истог тренутка почела да хистерише.

Сања и Матора (Фото: Јутјуб)

- Биле смо на журки и Милан нас је ту нешто загрлио и пољубили смо се на блиц, али се она (Сања) не сећа - признала је Кија.
- Не кривим ја тебе, него њу (Сању), зато што је она мене напала када сам ја иронично рекла Мини да смо се пољубиле пре Задруге, пре ичега овде. Ја сам то рекла у номинацији. Није проблем љубомора, проблем су твоји поступци, то радиш са свима - пребацила је Матора Сањи и излетела из Беле куће.
- Што правиш проблем без проблема? Знам да не спаваш. Још имаш срама да ми кажеш да правим проблем. Што те Кија пољубила на журки, а ти си ми то прећутала, што ниси рекла. Ма боли ме бре ку*рац, они имају право да ти прилазе да те пољубе, на теби је да одбијеш. Ја нећу овде да испадам мајмун. Нема са ким се ниси пољубила. Да сам ја то урадила, ко зна шта би било. Са Ђексоном флертовање, није ми било свеједно то за пољубац, сад са Кијом, изволи. Ја теби верујем, ево ти ку*ац. Буди са свима ако хоћеш. Ћутиш и лажеш ме четири недеље. Одлично, стрпи се напољу, је*и се са ким год хоћеш - беснела је Матора.
Плавуши је прекипело због Маториног пребацивања па јој је запретила раскидом, због чега је Томићка додатно побеснела на њу. Она није могла да поднесе то што ће је оставити, па ју је испровоцирала многобројним увредама до те мере да је Сања шчепала за лице.
- Јована немој да правиш нешто од мене што није тако. То је било у секунди. Немој са мном тако да разговараш, клошарко једна. Нећеш ни бити са мном... У животу ми нико није рекао ружну реч. Нећу ништа од тебе. Боли ме ку*ац - рекла је.
- Јована. Мени нико у бесу није рекао ружну реч. Све моје свађе су биле бурне, али ме нико није увредио. - рекла је плачљивим гласом Сања.
Коју реч? Ти мене вређаш сада. Ти си мени рекла да сам ја клошарка. Ти си мени рекла да теби не треба ова срамота, ти си мени рекла да ћеш раскинути са мном. Нисам рекла да се љубиш са свима, него ето сад си се пољубила са Кијом - рекла је тишим тоном Томићка.
Слоба и Луна имали жесток секс испод туша, њено стењање се орило Задругом! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА