Најновије

Марко Јакшић: Вучић је спреман да се одрекне Космета

Марко Јакшић из покрета Срба с Косова Отаџбина каже да Срби са Косова не знају шта ће садржати план за Косово, али могу да наслуте шта би могао да садржи из тајанствених посета председника Србије Паризу и сусрета са Хашимом Тачијем, а и садашњег боравка у НЈујорку.

Maрко Јакшић (Фото: Mc.rs)

- Оно што се на Косову ових дана препричава је да председник Србије има намеру да сачува север Косова, а да ради симетрије југ Србије препусти самопроглашеној Републици Косово. Чује се такође да је део Вучићевог плана и да је спреман да потпише свеобухватни споразум за Косово. По кулоарима на северу КиМ се може чути и да је председник спреман да се одрекне своје јужне покрајине, а да за то добије неке ситне мрвице. Што се тиче будућег статуса Косова у УН, чује се да ће након потписивања свеобухватног мировног споразума, председник Србије тражити од Русије и Кине да ставе вето на пријем Косова у УН, а у циљу мира и стабилизације на Балкану. Једном речју, када се преведе на наш језик, то је општа капитулација - каже Јакшић. Он додаје да је то нешто о чему ових дана говоре Срби са Косова, али да немају званичну информацију, иако се директно ради о њиховој судбини. Ко је према Шешељу британско-амерички шпијун у Влади Србије сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Како Запад види рат против система вредности у Србији.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА