Најновије

СТИГАО НОВИ УЖАС ЗА НАТО: Руска армија добија „Терминатор 2“ - извор у војно-индустријском коплексу (ВИДЕО)

Руска војска добија најновијa борбенa возила (БМПТ) "Терминатор-2" - одлука је донета, рекао је за РИА Новости извор у војно-индустријском комплексу националне одбране.

Руска војска добија најновијa борбенa возила (Фото: РИА)

"Уралвагонзавод", који је створио прву верзију овог возила "Терминатор-1", предлагао је БМПТ војном оделењу још 2000. године. У 2006. години, "Уралвагонзавод" је створио "Терминатор-2" БМПТ, а уговор о снабдевању руско министарство одбране потписало је 11 година касније на форуму "Војска-2017". Први купац типа "Терминатор" у 2011. години био је Казахстан.
"Донесена је одлука о набавци "Терминатора", а ускоро се очекује и потписивање релевантних докумената", саопштио је извор.
Као што је заменик министра одбране Јуриј Борисов раније рекао, 2017. године "Терминатори" су успешно прошли опитно-бојеве тестове током операције у Сирији.
У овом тренутку нема званичних коментара на ову информацију, преносе РИА новости.
Оклопно возило "Терминатор 2" наоружано је са два топа 30-мм 2А42, два лансера противтенковских ракета "Напад-Т", два аутоматска бацача граната АГ-17Д и митраљезом 7,62 мм.
Систем управљања ватром омогућава препознавање малих циљева на већим даљинама током дана и ноћи и у тешким временским условима. Могућност БМПТ-а је и та, да може брзо и  истовремено отворити ватру на три различита циља одједном у радијусу од 360 степени. Ко је имао највећи мотив да отрује Скрипаља прочитајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.

Извор: Восток

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА