Најновије

ЕВО ГДЕ БРИТАНИЈА ТЕСТИРА ХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ: И то на неколико километара од места тровања Скрипаља! (ВИДЕО)

Велика Британија спроводи експерименте са хемијским оружјем, изјавио је начелник руске војске за радијацијску, хемијску и биолошку заштиту Игор Кирилов.

Хемијско оружје (Фото: Јутјуб)

Према речима Кирилова, експерименти и израда хемијског оружја се врше у Портон Дауну, замислите случајност, на свега неколико километара од Солсберија, где је отрован агент МИ-6 и бивши руски агент Сергеј Скрипаљ. ''Општепозната је чињеница да, која је призната 2006. године, је да је Велика Британија на Роналду Медисону и 360 других грађана вршила експерименте са циљем изучавања токсичног дејства сарина на човека'', рекао је Кирилов. Он је рекао да је Портон Даун тајни објекат, који је званично представљен као место за вршење експеримената са циљем заштите од дејства хемијског и биолошког оружја- Ако се тај институт бави заштитом од дејства хемијског и биолошког оружја, да ли научници који раде у њему желе да униште ''Новичок'', којим је отрован Скрипаљ? ''У светлу последњих новости о издвајању 50 милиона фунти за ту лабораторију, да ли се портондаунски научници спремају да униште ''Новичок'', око којег толико галаме?ћћ питао је Кирилов. У британским медијима не престају да одзвањају свакодневне вести о томе како је бивши агент ГРУ Сергеј Скрипаљ заједно са његовом ћерком 4. марта отрован супстанцом произведеном у СССР под називом ''Новичок''. Притом, у Совјетском Савезу никада није постојао пројекат са таквим називом и за називе било којег оружја, па и хемијског, коришћене су цифре. Назив ''Новичок'' су почели да шире западни медији према наводном исказу совјетског научника Вила Мирзајанова, који се није никада бавио хемијским оружјем. Руски председник Владимир Путин је након инцидента у Солсберију рекао да Русија нема хемијско оружје, и да је оно уништено под контролом међународних посматрача. А ко је полонијумом отровао Литвињенка, погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА