Најновије

КРИМИНАЛНО-ОБАВЕШТАЈНЕ ВЕЗЕ САРКОЗИЈА И ЂУКАНОВИЋА: Раскринкан француски агент

Бивши председник Француске Никола Саркози ухапшен је под сумњом да је илегално финансирао своју изборну кампању 2007, а црногорској јавности је мање познато да између њега и, кандидата ДПС-а за председника државе, Мила Ђукановића постоје обавјештајно-криминалне везе.

Мило Ђукановић раскринкан (Илустрација: Правда/ИН4С)

Лидер ПзП-а Небојша Медојевић својевремено је указао да је, представник Саркозијеве партије Унија за народни покрет и бивши обавештајац, Арно Данжан активно лобирао за власт у Црној Гори. Према речима Медојевића, Данжан је, као посланик у Европском парламенту, вршио утицај на колеге у том дому да не потенцирају проблем организованог криминала и корупције у Црној Гори. Такође, навео је Медојевић, Саркозијев партијски колега је био укључен у заташкавање веза режима у Црној Гори са мафијом, као и стављање под тепих питања изборних манипулација и прогона критичара режима. Подсећамо, против Ђукановића су подизане оптужнице за шверц цигарета, али он никада није процесуиран, док је Црна Гора истовремено оцењена “лидером у региону”. Истраге су спроведене, али су оптужнице обустављане, јер је Ђукановића штитио дипломатски имунитет. Индикативно је да је Данжан у блиским везама са контроверзним бизнисменом Станком Суботићем, који је близак Ђукановићев пријатељ, али и финансијер ДПС-а. Француско правосуђе је открило Саркозијево нелегално финасирање изборне кампање, на потезу је црногорско. Шта за то време америчка власт чини у Србији, погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Слобода

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мило бритва
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА