Најновије

ВОЈНИ СИНДИКАТ СРБИЈЕ: Никада нећемо заставу Србије заменити белом! Позивамо на бојкот...

Управни одбор Војног синдиката Србије позвао је све српске спортисте и грађане да бојкотују одлуку Европске рукометне организације, да се квалификациони турнир за Светско првенство јуниорки од 23.до 25. марта у Крагујевцу, одржи без интонирања националних химни и националних симбола репрезенација учесница.

Војни синдикат Србије (Фото: Јутјуб)

"Запослени у Војсци Србије су лица високих моралних вредности и осећања патриотизма, те је стога Управни одбор Војног синдиката Србије, као државотворна, патриотска и уставобранитељска организација", пише у саопштењу синдиката.
Како наводе, то значи, да ће српска деца у срцу Србије, слободарске Шумадије, тих дана играти под белом заставом, јер се испуњавају услови и чине уступци непостојећој држави Косово.
"Одлука, коју очигледно поштују и представници у државном Рукометном савезу Србије долази у данима од 23. до 25.априла, када Војска Србија спушта заставе на пола копља, када обилазимо породице погинулих колега у херојској одбрани државе и народа - на караули Кошаре, на Косову и Метохији и широм Србије у геноцидној агресији НАТО пакта, све под геслом 'да се не заборави'.
Никада се Срби у својој историји нису борили под белом заставом, нити су се повлачили пред већом и силнијом пошасти која их је у прошлости задесила. Од Косовског боја, Српских устанака, Колубаре, Цера, до Кошара... И нико нема права да реализује овај опасан велеиздајнички преседан да на мала врата признаје некакву државу Косово", пише у саопштењу Војног синдиката.
Да ли бела застава значи да смо предали и територију као неотуђиви део државе, питају се представници синдиката.
"Бела застава је симбол предаје! Белом заставом се не бране национални интереси Срба у јужној српској покрајини. Позивамо српску младост и репрезентативце да бојкотују ову одлуку. Неке победе у животу и спорту се добијају и када изгубите једну утакмицу за зеленим столом. Служимо Србији!", закључује се у саопштењу. Прочитајте ОВДЕ шта су ратници са Кошара поручили врху Србије?
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Вести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војни синдикат Србије: Власт нас је ранила горе него НАТО.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА