Најновије

МОСКВА ЖЕСТОКО ОДГОВОРИЛА ПЕНТАГОНУ: Ово је разлике између Русије и САД у Сирији

На оптужбе западних медија да Русија користи ''запаљиве бомбе'' у Сирији руско министарство одбране је, као и увек, омало одговор.

Руски авиони (Фото: Министарство одбране Русије)

Министарство одбране Русије је оповргло наводе из западних медија, који кажу да руска авијација користи ''запаљиве бомбе'' приликом ваздушних напада у Источној Гути. У одговору је речено да Ваздушно-космичке снаге Русије не бомбардују насељене квартове у Источној Гути, за разлику од њихових колега из САД. ''Руска авијација не врши ваздушне нападе на насељене квартове у Источној Гути, а посебно не примењује ''запаљиве бомбе'' за разлику од коалиције коју предводе САД.'', речено је у одговору руског министарства. Они су додали да су информације које пласирају преваранти из Белих шлемова и тзв. Опсерваторије за људска права у Сирији чиста лаж. Како је нападнута ваздухопловна база у Америци, погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руски ваздушни напад у Сирији
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА