Најновије

ПРЕД СВИМА ОВО РЕКЛА О ЊЕНОМ ПОЛНОМ ОРГАНУ: Од понижења само зарила главу у шаке

Откако је Сања Станковић признала да гаји осећања према Јовани Томић Маторој, милионским аудиторијум који их непрестано прати путем малих екрана је приметио да плавуша није најсрећнија од када је са њом.

Матора (Фото: Јутјуб)

Гледаоци су били знатижељни како то да поред свих момака који су у ријалитију она одабере Матору, а сматрају да би се боље осећала када би била у загрљају неког од "шмекера" који су у Белој кући.
- Немам шта да нађем овде. Оно што је добро, то је заузето. Ниједан мушкарац није тип мушкарца са којим бих ја била у вези. Јована је по свом карактеру најприближнија типу мушкараца које ја волим, али њој фали она ствар, али шта ћу кад је нема. Овде је велика тензија, да више не можемо да поднесемо неке ствари овде, сви се овде свађамо, то је нормално - признала је Станковићева.
Матора се забезекнула када је чула Сањино признање, па је од муке ставила руку како би покрила лице. Чини се да плавуша није била ни свесна оно што је рекла, а Јованина гестикулација све говори. Кија гледала Лунин и Слобин секс у купатилу! А шта је рекла о томе прочитајте ОВДЕ.
Извор: Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сања и Матора говоре о плановима након Задруге
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА