Најновије

КОМАНДАНТЕ ИМ ОДМАХ СТРЕЉАЛИ: Пачији ход заробљених терориста (ВИДЕО)

Toком пљачке курдске имовине у Африну дошло је до крвавог сукоба између две фракције терористичке тзв. Слободне сиријске армије. У јучерашњим борбама је погинуло, рањено и заробљено на стотине терориста.

Заробљеници (Фото: Јутјуб)

Сукоб је избио између бораца групе Ахрар ал Шаркија и Хамза дивизје око поделе плена. У борбама је погинуо командат Ахрар ал Шаркије Абу Сакр ал Кидишиј. Мешутим, и поред погибије команданта Ахрар ал Шаркија успела је да порази Хамза дивизију и зароби 200 њихових бораца. Заробљени команданри Хамза дивизије одмах су ликвидирани у знак освете због убиства Абу Сакр ал Кидишија. Сукоб две групе се пренео и на Ал Баба где је у борбама погинуло неколико цивила у унакрсној ватри, а нападнут је низ контролних пунктова. Међутим, током вечери постигнут је споразум о прекиду непријатељстава. Ево како су третирани заробљени припадници Хамза дивизије. О устанку Арапа против Курда у Раки читајте ОВДЕ
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ваздушни удари на терористе у Идлибу.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА