Најновије

ПРОШЛА ПАКАО: Кија вриштала и плакала од бола, мислила је да ће умрети (ВИДЕО)

Кристина Коцкар разговарала је ноћас са Аном Кораћ и открила јој како се осећала када је видела да је супруг вара са Луном Ђогани.

Кија (Фото: Јутјуб)

Кија је у неколико наврата док је причала била на ивици суза.
"Било ми је баш тешко", рекла је Кија и додала да јој је највише жао што је Слободан повредио њену породицу и њу.
"Ја сам хтела да умрем! Кажу мама и бака да нисам ја крива, наравно да нисам крива. То су неки болни тренуци у животу и онда када гледам ово све, ја гледам да мама не плаче када ја плачем. Да се бака не нервира, он зна колико је мене повредио. Он је повредио моју најужу породицу и мене. Бака ме гледа како плачем и доживљавам понижење", жалила се Кија, док је Ана била пуна разумевања.
Кија је рекла да је њој најгоре када се њени најмилији нервирају због ње.
"Тај тренутак када сам се ја кидала и оне се кидају заједно са мном и мени буде још горе. Мени дође да вриштим од бола некада, не да плачем", рекла је Кија и описала како је изгледао тренутак када је сазнала за Слобину превару пред камерама.
"Када сам сазнала први пут да су се пољубили, ја сам била у колима, враћала се од другарице, вриштала и плакала! Молила се. Рекох: "Боже молим те помози ми" Није то било плакање, него не можеш да дишеш, кидаш се! Знаш како је мени тешко овде да сузбијем то. Он не схвата шта је урадио, ја њега знам", рекла је Ани Кристина. Кија гледала Лунин и Слобин секс у купатилу! А шта је рекла о томе прочитајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА