Најновије

ЗАХАРОВА: Лондон крије податке о Скрипаљима да би манипулисао тим случајем (ВИДЕО)

МОСКВА - Велика Британија као поверљиве држи неке информације о сарадњи с Организацијом за забрану хемијског оружја (OPCW) како би манипулисала подацима о случају Скрипаљ, изјавила је портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова.

Захарова (Фото: РИА)

"Чак и информације о односима Лондона са OPCW су поверљиве. О ономе што се тамо дешава сазнајемо једино из медија. Шта је циљ тих информација? Са једне стране, оне наговештавају да Лондон сарађује са међународном организацијом. А то очито значи да се подиже ниво поверења у оно што говоре британски званичници. Са друге стране, то су незваничне информације које се могу додатно прилагодити", рекла је она у интервјуу Владимиру Соловјеву за први канал државне ТВ Русија 1.
Према њеним речима, из цурења информација у британске медије сазнаје се да су представници  OPCW имали приступ Скрипаљима.
"А како су представници  OPCW знали ко им је приказан, ко су стварно те особе, да ли су они Скрипаљи Или људи који личе на Скрипаље?", запитала је Захарова.
Бивши двоструки шпијун Сергеј Скрипаљ и његова ћерка пронађени су 4. марта без свести на клупи у Салсберију и пребачени су у болницу у критичном стању. Утврђено је да су отровани нервним агенсом "новчок", а Велика Британија је оптужила Русију да је умешана у њихово тровање, али за то није пружила ниједан доказ.
Русија је у више наврата саопштила да нема везе са случајем Скрипаљ.
Нервни агенс којим је отрован Скрипаљ развијен у САД! Више о томе читајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА