Најновије

ЗАУЗЕТЕ ДЕВОЈКЕ СУ НАЈНЕВАЉАЛИЈЕ: Ево шта су њихове стварне сексуалне фантазије

Можда се њихова креативност буди управо због тога што сад секс практикују само са једним партнером, а можда се неке ствари једноставно никад не мењају.

Секси (Фото: ЈуТЈуб)

Ипак, сексуалне фантазије не нестају када се упустите у чврсту дугогодишњу везу или брак. Баш напротив, то је савршено време за остваривање свих малих секси жеља, а ових пет су најчешће међу удатим дамама:

1. Губљење контроле

Можете то да назовете ефектом "Педесет нијанси сиве", али многе жене желе да препусте своју контролу мушкарцу. Штавише, желеле су то да учине много пре него што је написана ова популарна књига. Ако сте расположени за везивање и повезе на очима - не брините, налазите се у милионском друштву!

2. Секс на необичном месту

Уживање у спаваћој соби је у реду, али понекад жене сањају о сексу на необичним местима. Високо на листи пожељних локација је секс у хотелској соби са погледом на океан, секс на плажи, секс на кухињском пулту или сензуално истраживање партнеровог тела у кади.

3. Секс са странцем

И у вези жене маштају о сексу са згодним странцем, односно о врућим играма без обавеза и притиска свакодневице. Поделите своје жеље са партнером, па се препустите овом сочном сценарију - заједно. Одглумите странце који се први пут упознају под окриљем ноћи, па изнајмите собу у неком јефтином хотелу и препустите се уживању.

4. Играње улога

Жене воле униформе и развијена тела мушкараца. Без обзира да ли је реч о згодном лекару који је спреман да вас прегледа, секси професору или тренеру из теретане, уз неколико промена костима све ове "фрајере" можете да имате у својој спаваћој соби.

5. Секс на јавном месту

Једна америчка студија је показала да чак 60 одсто жена сањари о сексу на јавном месту. И док ће ретко која жена шапнути свом партнеру да жели секс усред пуног ресторана, већина нема ништа против маштања о сексу на неком месту где у сваком тренутку можете да будете откривени.
Исповест босанске нимфоманке Селме која је узбуркала регион прочитајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Луне и Слобе у ријалитију "Задруга"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА