Најновије

Дођите на Витез Фест 2018, упознајте традицију!

Манифестацијa Недеља витештва (26.03. – 30.04.) у оквиру које се реализују стручна историјска предавања, пројекције филмова, отпочеће Гала концертом отварања са страним гостима и домаћим гостима (30.03.), као и ВИТЕЗ ФЕСТ-ом 2018, који се традиционално одржава на Београдској тврђави на празнике Врбицу и Цвети, 31. марта и 01. априла.

Витез фест (Фото: Промо)

“Витез Фест 2018” се организује са подршком Града Београда, и у сарадњи са Београдском тврђавом, Туристичком организацијом Србије и Туристичком организацијом Београда, а са благословом Његове Светости Патријарха српског Иринеја, под покровитељством Њ.К.В. Кнегиње Линде Карађорђевић.
Фестивал се одржава од 2004. године, а под овим именом пету годину за редом на Београдској тврђави.
Фестивал је намењен првенствено деци, родитељима и туристима, али и свим људима који теже витешком духу, племенитости и врлинама. Фестивал има међународни карактер, те се очекују и многи витезови из иностранства. Припремљен је богат културни, музички, образовни, спортски и духовни програм који броји преко две хиљаде учесника. У сусрет фестивалу, на капијама Београдске тврђаве, претходног викенда, је била постављена и витешка стража.
Прочитајте ОВДЕ кога то Раде Шербеџија није желео да глуми и зашто?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА