Најновије

ВЕЛИКА ОПАСНОСТ ЗА РУСИЈУ: Запад покренуо операцију избацивања Русије из Савета безбедности УН … Ово се дешава

Западне земље су покренуле операцију да протерају Русију из Савета безбедности УН-а, изјавио је први заменик шефа економског комитета Савета Федерације, Сергеј Калашњиков.

Владимир Путин (Фото: РИА Новости)

Према речима овог заменика, недавне изјаве британске премијерке Терезе Меј указују на почетак ове операције. “Запад је покренуо веома снажну операцију како би избацио Русију из Савета безбедности УН-а“, објаснио је он.
Калашњиков је додао да је Русија “веома незгодан играч“ за Запад, због чега се и “дешавају сви напади на нашу земљу“. Он је такође признао да би, законски, Британија могла заиста да замрзне руску државну имовину, и позвао је Русију да повуче своја средства из Велике Британије.
14. марта је Лондон протерао 23 руских дипломата.
Неколико дана раније, Мејова је затражила од Русије да објасни тровање бившег пуковника ГРУ-а Сергеја Скрипаља. Москва је игнорисала ултиматум. Руска амбасада је истакла да неће коментарисати овај инцидент док Британци не обезбеде узорке коришћене хемијске супстанце.
Раније је Немачка изјавила да је забринута због потенцијалног сукоба између НАТО-а и Русије, због овог инцидента. Британски амбасадор у Турској је заузврат, позвао Анкару да подржи оптужбе Лондона против Москве.
Бивши пуковник ГРУ-а (руске војне обавештајне службе), Сергеј Скрипаљ, је био осуђен на 13 година затвора због шпијунаже. Он је замењен за 10 других 2010. године, и преселио се у Британију да ради за МИ6.
Укључивање Путина у косовску кризу само ће закомпликовати остварење планова Запада! Више о томе читајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Путин-Разлика између Руса и Американца 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА